פטריה בפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/10/2008 | 10:47 | מאת: צביה

שלום, לבני בן 3 חודשים יש פטריה בפה, הוא נבדק ע"י רופא ונרשם לו טיפול בדקטרין ג'ל למשך חמישה ימים, למרות שבעלון לצרכן רשום שאסור השימוש בתרופה מתחת לגיל חצי שנה עקב סכנת חנק,מרחנו בזהירות 3 פעמים ביום כבר שבוע ללא כל תועלת, הפטריה מקשה עליו לאכול וכל האכלה היא מאבק..... מה ניתן לעשות בנידון? האם יש תרופה טבעית?

שלום צביה! פטרת בפה בד"כ אינה מהווה סיבה לאי אכילה, האם הרופא בדק את פיו של התינוק? ישנן כמה תרופות"טבעיות" לטפול בפטרת, התעניני בבתי מרקחת מתאימים, אבל לפני כן מומלץ לבדק היטב את פי התינוק.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים