בן 5 וחצי- אלרגיה לעקיצות יתוש-טיפול שניתן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/11/2014 | 08:26 | מאת: הילי

היי, הבן שלי בן 5 וחצי ואלרגי לעקיצות יתושים (מתנפח מאוד ופעם אושפז כי היתה בצקת גדולה ברגל והיה חשש לזיהום). הייתי אצל הומאופט והדגשתי שאני רוצה טיפול שיתמקד בזה. הייתי שמחה להתייעץ לגבי המרכיבים, יש מרכיב שנקרא sulph 9 והוא מזכיר לי סולפה- ולבן שלי יש g6pd (אלרגיה לפול) וכן, הזמנתי מהבית מרקחת את הטיפות ב-6/10 ולא ממש הקפדנו לקחת.. נתתי לו פעם אחת ואז שכחנו כמה ימים וכו.. האם יש תאריך תפוגה? האם עכשיו אפשר להתחיל את הטיפול ברצינות ? (שבועיים ראשונים 8 טיפות פעמים ביום ואחכ חודש 10 טיפות פעם אחת) להלן מה שהבקבוק מכיל: 50CC; apis d30, sulph 9, Echinacea 15, tilia 15, Artemisia d8 Merc sol d6, tanacet d8, euphrasy d8 אשמח מאוד לקבל חוות דעת המון תודה, הילי

שלום הילי אין קשר בין הסולפור שבנך קבל לסולפה בתרופות שאת מתייחסת אליה לא ברור לי מה את רוצה לשאול, אם הלכת להומיאופת ולא נתת את הטיפול.אולי תתני את הטיפול , לפחות לתקופת מה, ותראי אם עוזר? אם יש לך שאלות- למה שלא תשאלי את מי שמטפל בכם? כך אני ההיתי נוהגת. בברכה ובהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים