דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

12/03/2013 | 07:49 | מאת: זהבה

שלום ובוקר טוב לנכדתי בת השנתיים ושלושה חודשים יש דלקת פרקים של ילדים. זה מס פעמים שהיא קיבלה זריקות שמכילות סטרואידים בתל השומר. האם זה מונע או מאיט גדילה כי היא נמוכה מאוד?והאם הזריקות האלה בכלל מזיקות בעתיד להתפתחותה? יש טיפול הומופאתי למצב שלה? אם כן אנא עזרי לנו.

שלום זהבה את שואלת שאלות מאד נכונות ומשמעותיות, אך אין לי דרך לענות עליהן "באופן כללי". קרוב לודאי שהיא מקבלת את הטפול הרפואי הטוב ביותר מבחינת רפואת ילדים מודרנית. אם אתם מעונינים בטפול הומיאופתי כדי לראות אם אפשר לעזור בדרכים אחרות-זו בהחלט אופציה, אך לשם כך צריך לראות את הילדה ואת הגליון הרפואי שלה. בברכה

12/03/2013 | 11:29 | מאת: zahava

רציתי להודות לך על המהירות בו ענית לי ונתת לי עוד תקווה לדרך שונה כמו ההומופאתיה. פשוט אני נקרעת בכל פעם שחומר נכנס לגוף כזה קטן.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים