שיעול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

13/10/2008 | 05:46 | מאת: דוד

שלום ובוקר טוב..... בני בן השנה וחצי סובל כבר מעל ל10 ימים משיעול ונזלת אשר מתרידים אותו בעיקר בשינה הלכתי איתו לרופא כבר פעמיים ודבר לא עוזר אני עושה לו אדים בלילה עם לבנדר נתתי לו מוקוליט אחר כך(5 ימים) סמבוכל אחר כך אנלציה אישית בבקבוקנים שקופים קטנים לא זוכר את שמם ואחר כך בודיקורט עם משאף לילדים אין שיפור משמעותי שאני יכול להגיד שסימנו עם זה ?

בקר טוב דוד! לא נראה לי שאפשר להגיד שסיימנו עם זה, מה עוד שהחורף לא ממש התחיל. שעול ונזלת בילדים קטנטנים מהווה בעיה רצינית,כי חלק גדול מהתרופות אסור לתת להם. לפי תאורך עשית אינהלציה עם מי מלח, כנראה, מה שאתה מתאר כבקבוקונים קטנים. זה דבר שעוזר במקצת, ולפחות אין לו תופעות לוואי כמו להרבה תרופות אחרות. בהומיאופתיה מנסים לטפל בבעיה בצורה אחרת ואתה מוזמן לנסות. בהצלחה ובריאות שלמה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים