ריור לאחר גיל 3

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/08/2011 | 22:53 | מאת: רוזה

ד"ר קוקיה שלום, בני בן 3 ושלושה חודשים. מגיל שנה מרייר (לעיתים יותר ולעיתים פחות).קראתי שמגיל 3 אם התופעה נמשכת, עליי לקחת אותו לקלינאית תקשורת. האמנם?או שמא עליי לחכות עוד פרק זמן?הוא מתפתח יפה אגב. האם יש טיפול הומאופתי לתופעה זו?האם היא עדיפה על קלינאית? תודה וכל טוב

שלום רוזה ריור היא תופעה נפוצה אצל ילדים,ונובעת מסיבות שונות לא הייתי אומרת באופן גורף לקחת ילד בגילו של בנך לקלינאית, בשל הריור אם הוא מתפתח יפה, מדבר בהתאם לגילו, לועס אוכל ובולע היטב את בהחלט יכולה לחכות! טפול הומיאופתי יכול להתאים גם לתופעה זו, אך לשם כך עלייך לפנות לטפול מקצועי,אין תרופה ספציפית שאני יכולה לציין את שמה כאן. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים