השמנה בילדים והומאופטיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

03/08/2011 | 15:36 | מאת: אמאייל

ד"ר קוקיה שלום, לאחרונה יש פרסומות ברדיו על מרפאה הומאופטית ברמת השרון שמטפלת בבעיית השמנה אצל ילדות ונערות. האם אכן ההומהופאטיה מסוגללת להתמודד עם זעיה זו ואם כן, האם כל הומאופת יכול לטפל בבעיה?

שלום רב לא שמעתי על מרפאה כמו זו שאת מתארת, ולצערי דוקא ידוע שהומיאופתיה אינה דרך אידיאלית לטפול בהשמנה... כמו שקורה לעיתים, אנשים אוהבים לפזר הבטחות שונות ומשונות כדי ללכוד ברשתם אנשים שנואשו מדיאטות, פעילות גופנית וכל הכרוך בירידה במשקל.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים