שיעול, חום והמון נזלת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/06/2011 | 09:47 | מאת: מיטל

בני בן שנה וחצי וסובל המון משיעול ונזלת, ולעיתים חום. שמתי לב שזה קורה הרבה בזמן צמיחת שיניים וגם במעבר בין חום לקור (מזגנים, בריכה) האם תרופה הומואפטית יכולה לעזור? והאם זה יכול לחזק גם לעתיד? או שתמיד צריך לנטול את הרפואה וזה נעשה מצב תלותי? תודה

שלום מיטל ראשית- ברצוני להתנצל על העכוב בתשובה.שהיתי בחו"ל, ללא גישה לאינטרנט. לגבי שאלתך-צנון, נזלת ולעתים שעול הן תופעות מאד שכיחות בזמן בקיעת שיניים וגם במעבר מזג אויר. תרופה הומיאופתית בהחלט יכולה לעזור במצבים כאלו, ולא נוצרת תלות. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים