בעיית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

16/06/2011 | 08:26 | מאת: ליאת ז.

שלום, בני בן 8, השגיו הלימודיים טובים המורה לוחצת עליי כי קשה לו להתרכז ולהתארגן ועליו לעבור אבחון פסיכודידקטי בני מעולם לא עבר אבחון להפרעת קשב וריכוז אני לא מעונינת במתן ריטלין לבני ומחפשת אלטרנטיבה אחרת, אנו חברי קופ"ח מכבי, האם תחום ההומאופתיה יכול לעזור במקרה זה? למי עליי לפנות ? לאיזה התמחות רפואית ? תודה ליאת

שלום ליאת אבחון פסיכודידקטי חשוב לאו דוקא בענין הצורך במתן ריטלין, ואינך צריכה לחשוש ממנו לגבי קשי ברכוז ורצונך לא לטפל בריטלין את יכולה לברר על מטפלים הומיאופתים באזור מגורייך-בדקי באתר הישראלי להומיאופתיה קלאסית. טפולים כאלו אינם כלולים בסל הבריאות ולכן לא משנה השיוך שלך לקופ"ח כלשהי,אם כי בחלק מהערים יש מרכזים של הקופות שמסבסדים את הטפולים. בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים