טיפול מונע לשיעול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

01/06/2011 | 20:03 | מאת: לירון

שלום, יש לי תינוק בן 8 חודשים שנדבק הרבה בוירוסים שמשמפיעים לו על הריאות וזה מתבטא בשיעול עם ליחה. רציתי לדעת אם יש טיפול הומאופאתי מונע לוירוסים/חיידקים מסוג זה? שמעתי על שמן דגים...

שלום לירון טפול הומיאופתי נקבע לכל ילד באפן אישי, לפי המכלול של עברו, התנהגותו, רגישותו ולכן אין בנמצא"טפול מונע" שיתאים לכל ילד. שמן דגים אינו טפול הומיאופתי כמובן, ויעילותו לרפוי תופעות שונות עדיין נחקרת.אין תוצאות חד משמעיות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים