תולעים לבנות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

06/05/2011 | 21:39 | מאת: פרי

תולעים. הבת שלי בת ה-5 סובלת מתולעים באופן שחוזר על עצמו מידי חודשיים בערך . נותנת לה ורמוקס אבל התולעים ממשיכות לחזור ....האם יש משהו טבעי (מלבד שום, גזר ).....

שלום פרי יש כל מיני ספורים על טפולים "טבעיים" בתולעים, כלום לא ממש ודאי.שום בכל מיני צורות, המנעות ככל האפשר ממתוקים. טפול הומיאופתי פרטני יכול לעזור.

12/08/2011 | 06:23 | מאת: טלי

ד"ר שלום וברכה! ביתי בת ה3 מתלוננת מזה כחודשיים על כאב 'שורף' בפות. הלילה כשהיא התלוננה הופתעתי לראות לראשונה תולעת לבנה צרה הולכת בפות. רציתי לדעת אם יש דבר כזה תולעים בפות ואם כן מה מאפיין אותן? אשמח למענה. תודה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים