בעיית קשב בילד אוטיסט

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/03/2011 | 12:34 | מאת: שרון

שלום, אני אמא לילד בן 6 וחצי שהוא אוטיסט. מחפשת המלצות על אנשי מקצוע באזור המרכז והשרון שהם רופאים העוסקים גם ברפואה אלטרנטיבית ויש להם נסיון עם ילדים על הרצף האוטיסטי.

שלום שרון הכנסי לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית וחפשי שם מטפלים שמתאימים לאזור שלך.חלק מהמטפלים אינם רופאים אבל בעלי נסיון בילדים על הרצף האוטיסטי.בררי באפן פרטני מול המטפלים מה הנסיון שיש להם. בהצלחה!

14/03/2011 | 15:58 | מאת: עדה

גם אני אמא לילד אוטיסט ואין בנמצא כאלה שאת מחפשת הומאופטיה לא עזרה בכלל ובזבזנו את זמננו על ציפיות מופרזות וחלקלקות לשון שגזלה מאיתנו אנרגיה וכספים לשוא. אל תתקרבי אליהם. עדה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים