עצירות לתינוק בן 6.5 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/01/2011 | 14:46 | מאת: קורל

בני בן 6.5 חודשים אוכל מנת פירות וירקות וביתר היום יונק ללא תמ"ל. מאז שהתחלנו מוצקים לפני כחודש וחצי הנ"ל סובל מעצירות ובשילוב עם הברזל - קשה עוד יותר. הוא סובל מגזים בצורה קשה אף יותר ממה שסבל כשהיה בן חודש. לפני כשבועיים התחלנו להשתמש בנורמלקס והיציאות השתפרו מבחינת עצם היותן רכות יותר אך התדירות ממשיכה להיות אחת לשלושה ימים. בימים אלו הוא לא נינוח ונראה סובל. ניסיתי כל מיני מאכלים שאמורים "לעזור" כמו : מלון , שזיף מושרה, אבוקדו, הימנעות מגזר ובננה וכלום. האם יש משהו בהומאופטיה שיכול לעזור... אני ממש מיואשת

שלום קורל כדי לעזור לבנך בענין העצירות שלו עליך לגשת לטפול אצל מטפלים מוסמכים בהומיאופתיה. אין לי אפשרות להמליץ לך על טפול בלי להכיר אותו.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים