שנה ראשונה בגן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

13/12/2010 | 17:55 | מאת: שלי

בני בן השנתיים החל ללכת בספטמבר השנה לגן. כשליש מן הזמן הוא חולה. הוא סובל מחום גבוה, ומנוזל. הרופאה מגדירה זאת כ"מחלה וירלית", אשר אין לה כל טיפול. חיסנתי אותו נגד שפעת, אך אין לכך תוצאות. מה ניתן לעשות על מנת לחזק את המערכת החיסונית של הילד?

שלום שלי ספור מוכר ולא חביב- ילד שמתחיל ללכת לגן ונהיה חולה לעתים קרובות מאד, קרובות מדי... אין פתורנות מדף כדי לחזק את המערכת החיסונית,אבל ניתן בהחלט להעזר בטפול הומאופתי אצל מטפלים מוסמכים, שישמעו את הספור וייתרשמו מהילד. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים