הומאופטיה ועיכוב התפתחותי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/06/2010 | 08:14 | מאת: חסרת אונים

בני בן השנתיים בעל עיכוב התפתחותי חמור- מוטורית וקוגנטיבית. הסיבה לא ידועה. האם יש להומאופטיה מענה?

שלום לאם המדאגת הגדרת עצמך "חסרת אונים" ונראה לי שקצת הרחקת לכת, אם כי לא נידבת פרטים. כרופאת ילדים מומחית ובוגרת קורס לפסיכיאטריהה של הילד אני יכולה לספר לך שקיימות בארץ מסגרות רבות לברור עכוב התפתחותי. הומיאופתיה יכולה לעזור, כפוף ליכולות הראשוניות ולאבחנה העקרית.עזרה היא מלה בעלת מנעד רחב,ונראה לי שצריך לבדק מה ניתן לעשות כדי לשפר ולקדם, גם אם לא לפתור באפן מוחלט את כל הבעיות.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים