טיפול ממושך באנטיביוטיקה לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/05/2010 | 12:02 | מאת: איריס

שלום רב, בתי בת 4 חודשים אובחנה מיד לאחר לידתה כבעלת רפלוקס בכליה (גם אורטרוצלה שטופלה). היא מקבלת טיפול ממושך מלידתה באנטיביוטיקה. התייעצתי עם רופאת הילדים לגבי חיזוק כלשהו של המערכת החיסונית, טענה שכיוון שיונקת אין צורך. בתי נוטלת צפורל 1 cc פעמיים ביום. האם לדעתך כדאי לטפל בה בדרך ההומאופטית כבר בשלב זה?

שלום איריס טפול הומיאופתי בהחלט יכול להיטיב עם בתך, אבל לא במקום הטפול הרפואי הרגיל אלא בנוסף. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים