ברזל נמוך

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/03/2010 | 08:39 | מאת: שושי

בתי בת שנה וארבע חודשים סובלת מברזל נמוך הרופא נתן לה 15 טיפות ברזל כבר 3 חודשים ובנוסף כל כמה ימים יש לה נזלת ושיעול נוראי. הרופא אמר לי לעשות אינהלציה אבל הילדה לא תמיד מוכנה לתת לנו לעשות את זה. מה ניתן לעשות עם הברזל הנמוך ולגבי הצינון הנמשך? תודה

שלום שושי שאלתך מרכבת מ2 חלקים. אחד- נושא הברזל.תנוקות רבים סובלים מרמת ברזל נמוכה, אם כי "סבל" היא לא ממש המלה המתאימה,כי הם לא באמת סובלים.למרות שאינם סובלים, ראוי ורצוי לטפל בתוספת ברזל כי ידוע שזה חשוב להתפתחות וגדילה וגם לתפקודים מוחיים.אם תקפידי לתת לה את הטפות מדי יום לאורך תקופה מספקת ובהנחה שהיא אוכלת כלכלה מגוונת-הענין אמור להסתדר. הנושא השני-נזלת וצנון.אינהלציה לא תמיד עוזרת למצבים כאלו ורבים הילדים שמסרבים לטפול בשל הרעש, אי הנעימות של המסכה ועוד.דוקא למצבים כאלו הומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור! נסי מצא מטפל או מטפלת טובים באזורך בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים