הומאופתיה ואפילפסיה לילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/03/2010 | 00:27 | מאת: עדי

שלום רב ! ילדי בן שנתיים וחצי. זה חצי שנה שהוא סובל מהתנתקויות (אבסנט) סוג של אפילפסיה של ילדים . הומלץ לי בחום לבדוק את אפשרויות הטיפול בנושא עם הומאופט - עליי לציין שמעולם לא נמצאו ממצאי אפילפסיה בבדיקות -E.E.G . מה דעתך ? האם הומאופט יוכל לעזור ? האם הומאופט בכלל נודע בתחום זה ? מהן האפשרויות - בבקשה המלצה להומאופט ילדים טוב בירושלים -חשוב!

שלום עדי לא ציינת אם התחלתם עם טפול תרופתי, אבל בכל מקרה בהחלט כדאי להעזר בטפול הומיאופתי.תבדקי באתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית מיהם ההומיאופתים בירושלים ונסי לברר אתם למי מהם יש נסיון בנושא, אם כי זה לא הכרחי. בהצלחה!

10/07/2010 | 10:33 | מאת: דנה

אני ממליצה בחום על דוד גרושקו ,רישמי את השם בגוגל ותמצאי אותו ללא קושי . הוא מעולה!! בהצלחה רבה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים