מתבגרים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/03/2010 | 16:32 | מאת: לילי

שלום רב האם יש טיפות הומופטיות להרגעה לנער מתבגר,חסר סבלנות ולכל הסמפטומים לגיל ההתבגרות או את ממליצה על משהו אחר. ואם כן האם זה משפיע ממש או בערך. תודה

שלום לילי כמו שאני מסבירה במבוא לפורום, הומיאופתיה קלאסית היא דרך לטפל בפרט,לפי תלונותיו, תכונותיו, ארועי העבר שלו ועוד ועוד. כדי לטפל בנער מתבגר עם הסימפטומים שאת מתארת צריך לפגוש אותו לשיחה ממושכת,יחד עם ההורים.אין "תרופת מדף"או נוסחת קסם. טפול הומיאופתי הנעשה בהתאם לכללים משפיע מאד, לא "בערך". בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים