TSH גבוה לילד בן 5

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

16/02/2010 | 12:43 | מאת: אנה

שלום רב, לבני נתגלה TSH גבוה 6.5. האם ניתן לטפל בבלוטת התריס בהומאופתיה או רק בטיפול קונבנציונאלי של אלטרוקסין

שלום אנה בהחלט ניתן לטפל בחסר איזון של פעילות הבלוטה באמצעות טפול הומיאופתי

22/02/2010 | 09:09 | מאת: לולי

תת פעילות של בלוטת התריס גורמת לבעיות התפתחות, כולל של המוח. לא כדאי להתעסק עם זה. אומנם הערך מעט גבוה, אך יש לדעתי צורך במתן טיפול באלטרוקסין+בדיקת דם חוזרת כ-3 שבועות לאחר הטיפול. הכדור הוא לא כמו אקמול והשפעתו אינה מיידית. לוקח בערך 3 שבועות עד שרואים תוצאות בבדיקת דם. בגיל בו הילד מתפתח אל תשחקי עם נושא זה. זה מנסיון.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים