השמנת יתר - משקל יתר אצל ילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

10/02/2010 | 22:26 | מאת: שי

שלוםרב בתי בת 7 גובהה 130 סמ', ומשקלה - 33.7 ק"ג. צמיחתה היא עקבת ללא שינויים משמעותיים בצמיחה. אנו מנסים מזה שנים להתמודד עם בעיית משקל היתר דרך פעילות גופנית וניהול מבוקר של האכילה - עם עליות וירידות לאורך השנים. רצינו לשאול: האם להומאופתיה יש כלים נוספים או אחרים להציע במאבק הלא-נגמר הזה? במידה וכן נשמח להגיע לפגישה ולייעוץ איתך בעניין. תודה מראש שי

שלום שי שאלה קשה שאלת... לצערי אינני יכולה להבטיח לך טפול בהשמנה דרך הומיאופתיה,ומי שיספר לך אחרת טועה ומטעה! נכון שלפעמים אנחנו רואים תוך כדי טפול הומיאופתי בבעיה כלשהי שהמטופל "מתאזן", רגוע יותר ובעקבות כך גם מצליח יותר בשליטה על האוכל,אבל לא ניתן להתחייב על כך

מנהל פורום הומאופתיה לילדים