שוב ושוב

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/12/2009 | 08:31 | מאת: אמא של אמיר

הי , בני בן שנה וחודש. מאז שנכנס לגן בגיל שבעה חודשים הוא סובל (כמו כולם, אני יודעת) מוירוסים חוזרים ונשנים. כבר עברנו דלקת ריאות, ברונכיט, דלקת אוזניים ועוד ועוד. הרבה נזלת ושיעולים. טופל במוקסיפן מספר פעמים ובאוגמנטין פעם אחת. הבעיה שברגע שמפסיקים את האנטיביוטיקה הכל מתחיל מחדש. אני יודעת שהטיפול באנט' הוא בעייתי מאוד. אשמח לשמוע על דרכים אחרות לטיפול, אבחון ומניעה.

שלום לאמא של אמיר נכון שהתופעות אותן את מתארת שכיחות מאד בילדים בגיל הרך בהומיאופתיה ניתן לחזק אותם ולעזור להם להשאר בריאים, למרות הצטננויות וילדים חולים סביבם

22/12/2009 | 13:52 | מאת: אמא של אמיר

הצעות קונקרטיות?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים