עד מתי להמשיך עם הרמדי?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/12/2009 | 14:02 | מאת: יעל

שלום, הייתי אצל הומאופתית בגין פצעים חוזרים בפה של בתי בת השנתיים וכן תלותיות רבה שלה בי שהובילה לאי השתלבות בגן וכו'. ההומאופתית הכינה רמדי שבתי מקבלת כחודש ימים. לציין שנראה שהמצב אכן השתפר. לאור התנהגות בוטה של ההומאופתית לא אפגש איתה שנית, למרות שקבענו שניפגש עוד פעמיים. השאלה שלי היא עד מתי להמשיך לתת את הרמדי? נראה שיש לי כמות לתקופה של חודש חודשיים נוספים. תודה

שלום יעל הצטערתי לקרא על התקלה עם ההומיאופתית, שכן תקשרת טובה היא מרכיב מאד מאד חשוב בהצלחת הטפול. בכל אופן, לאור העובדה שמצבה של בתך השתפר, נראה לי שיהיה נכון לתת את הרמדי לעוד כחדש, ואח"כ להפסיק ולעקב- והיה והכל תקין אין צורך לעשות דבר ואם תחול החמרה- לנסות לחפש הומיאופת עם תקשרת יותר טובה.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים