חברת Marvalous

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

06/12/2009 | 17:07 | מאת: מלכה

הבן שלי בן 8 הוא חולה אסטמה קל עד בינוני בבדיקת אלרגיה שעשה הוא אלרגי פרט לנוצות להכל. הוא מקבל משאפי בודיקורט ווינטולין . הציעו לי לתת לו אומגה 3 של חברת מרויליס. התחלת לתת לו היום . מה דעתך? מפסח האחרון ועד סוף יולי גם טופל בטווינה ודיקור סיני. וניכר שזה עזר לו. מה כדאי. אי אפשר הכל. מה את ממליצה.

שלום מלכה אומגה 3 זה בסדר.טווינה ודקור סיני עזרו לו וזה סימן טוב, אבל לא כדאי לעשות הכל יחד. נסי עכשו לכמה שבועות את האומגה 3 בלבד ותראי מה קורה בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים