צרבת תינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/11/2009 | 10:17 | מאת: ענת

בני בן 3 חודשים סובל מצרבת ,הוא עולה במשקל וזה לא תמיד אבל כאשר זה מופיע זה סיוט הוא פולט ונאבק וסובל ושום תנוחה לא נוחה האם יש משהו הומופאטי נגד הצרבת הזו?

שלום ענת לא ברור לי על סמך מה את קובעת שילדך בן ה3 חדשים סובל מצרבת.בכל אופן אני מציעה לקחתו לרופא ילדים שישמע את התלונות ויבדק אותו. טפול הומיאופתי ניתן לאחר פגישה ושמיעת הספור וההסטוריה הרפואית, אין "תרופת מדף" למצבים כאלו. בהצלחה!

28/11/2009 | 23:04 | מאת: שרי

בני בן חודשים בכל פעם שהוא אוכל הוא עושה תנועות עצבניות אני לא מתייאשת אבל להאכיל אותו אני צריכה לעשות הפסקות והאוכל נמשך כשעה. הרופא אומר לי העיקר שהוא אוכל אבל אני מרגישה שמשהו לא בסדר מזה? ומה הפתרון?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים