תינוקת קטנה עם ליחה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/11/2009 | 11:32 | מאת: ליאת

שלום, בתי בת 6 שבועות. מזה למעלה מחודש היא סובלת באופן קבוע מליחה וצינון כבד. היא עולה יפה במשקל ואוכלת את הארוחות ללא קושי אך באופן קבוע מתקשה לישון ובפרט במהלך הלילה. גם כאשר נרדמת היא מתעוררת משיעול ונזלת ולעיתים גם השתנקויות מהליחה. הגבהנו את המיטה, ניסינו אדים חמים/קרים, אינהלציות עם מי מלח אך שום דבר לא עוזר. מה עוד ניתן לעשות? כמו כן אציין שכפות הידיים שלה הופכות להיות קרות מאוד אם היא לא עטופה ב-3 שכבות גם בימים חמים האם ייתכן שיש לה חוסר בברזל?

שלום ליאת הרבה שאלות ולא די אינפורמציה.דבר ראשון-האם היא נבדקה ע"י רופא ילדים?נראה לי שאין צורך להסביר למה תנוקת בת 6 שבועות עם בעיות נזלת ושעול צריכה להבדק ע"י רופא ילדים. דבר שני-אין קשר בין כפות ידיים קרות וחסר ברזל.יש ילדים,וגם מבוגרים, עם תכונה כזו של קצוות הגפיים קרות,גם כשהגוף חם. בברכת בריאות שלמה!

09/11/2009 | 14:01 | מאת: ליאת

שלום, תודה על התגובה. הרופא בדק אותה פעמיים ואמר שכיוון שהיא עולה במשקל ואין לה חום אין מה לעשות בגיל כזה. כמו כן אותה תשובה התקבלה ע"י רופא אף אוזן גרון אשר אמר שעפ"י מה שכן היתן לבדוק בשלבים כה מוקדמים אין מה לעשות כרגע. במישה ואני מעוניינת אפשר להתחיל תהליך בדיקה יסודי יותר כגון בדיקת CT אשר ממנו הייתי מעדיפה להמנע בשלב זה.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים