אלרגיה לקרדית אבק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/10/2009 | 18:56 | מאת: יפית

בני בן 4.4 אלרגי לקרדית אבק בצורה חריפה,לוקח כל יום 2 תרופות באופן קבוע (אריוס+סינגולר).רציתי לדעת האם הרפואה ההמופתית יכולה לעזור?ואם כן למי עליי לפנות? כמו כן הומלץ לבני לעבור ניתוח פוליפים+שקדים+כפתורים... אודה לכם מקרב לב

שלום יפית הומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור במצבי אלרגיה כמו אלו שאת מתארת. לגבי בחירת מטפל- הכנסי לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ובחרי לפי אזור מגוריך. הרשימה כוללת רק מטפלים מוסמכים. לגבי הנתוח שהומלץ לכם-מהן הסיבות לכך?אם ישנן סיבות רבות וטובות- בררי עם הרופא המנתח אם ניתן לדחות אותו ולנסות לפניו טפול אלטרנטיבי. האם עשיתם בדיקות שמיעה?צלום פוליפים? בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים