אלרגיה ושקדים מוגדלים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

29/05/2008 | 13:12 | מאת: קרן

בני בן 3. מאז שנולד לא מפסיקה לנזול לו נזלת שקופה מהאף. לאחרונה היינו אצל רופאת אף אוזן גרון ששלחה אותו לצילום. הצילום הראה כי יש לו שקד מוגדל ולטענתה הוא אמור לעבור ניתוח בעוד כמה שנים. במקביל היא נתנה לו סירופ לאלרגיה שמקל מעט על התופעה (לא לגמרי אבל יש שיפור). האם יש מקום לפנות להומאופתיה לעזרה?

שלום קרן! נזלת כרונית היא תופעה נפוצה מאד בילדים רכים ורב ההומיאופתים מטפלים בכך לעתים קרובות.סירופים שונים אכן עשויים לעזור בתחילת הטפול אבל מהר מאד הגוף "מתרגל" ומפסיק להגיב, מה גם שלא ניתן לתת סירופים כאלו לאורך זמן! הומיאופתיה בהחלט עשויה לעזור ויתרונה גם בכך שאין צורך לקחת תרופה יומיום אלא באפן חד פעמי בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים