נזלת כרונית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

01/06/2009 | 15:32 | מאת: מריה

שלום, לילדה שלי בת 2.5 יש נזלת כרונית. לפני כמה חודשים עשינו ניתוח להסרת שקד שלישי. מאז מצב השתפר אבל היא עדיין מנוזלת הרבה. רציתי לדעת עם יש דרך להבחן אלרגיה (שמעתי על מכשיר הומאופתי עושה שריקה) ולתפל בה. אשמח לדעת אם מכשיר כזה קיים, אם לא מה היא הדרך?

שלום מריה נראה לי שאת מתכוונת לדרך מסוימת בה נותנים למטופל להחזיק כל מיני חומרים ביד ולפי זה להגיד לו למה הוא רגיש. אני יודעת שיש כמה אנשים בארץ שעושים זאת אבל לא יודעת איך מגיעים אליהם, ולא לגמרי בטוחה שאכן זה עובד. דרך נוספת, ברפואה הרגילה, היא לבקש הפניה לרופא אלרגולוג והוא ישמע את ההסטוריה של הילדה ויחליט אם לעשות לה בדיקות אלרגיה שמתבצעות ע"י הזרקת חמרים שונים ליד, ונסיון לאתר מה החומר האלרגני לפי התגובות להזרקה. דרך ההומיאופתיה מטפלים במצב האלרגי אבל לא בודקים לאיזה חומר הילדה אלרגית. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים