המעיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/05/2009 | 16:27 | מאת: אורנה,מורה בפנסיה

עברתי לפני 6 שנים 2 ניתוחים בבטן תחתונה בעקבות סרטן צואר הרחם. שנה מאוחר התגלה סרטן שד .קבלתי כימוטרפיה והקרנות.אני לא מקבלת תרופות. בשנה האחרונה אני סובלת מהבטן התחתונה, גזים שלשולים, כאבי ראש, כאבי פרקים .. לפני 3 שנים הייתה לי חסימת מעיים שהשתחררה בעזרת חוקן בריום.כעת הבטן שלי לא רגועה כבר 10 ימים. עברתי בדיקה נשיפה C13UREA התוצאה 1.06 - תקין. בדיקת us מצביעה שהכל תקין בכבד, בדרכי המרה, כיס המרה הוצא לפני 8 שנים, לבלב וטחול תקינים, הכליות ללא עדותלאבנים, וכיס השתן תקין בצורתו. מה לבדוק כעת? מה לעשות? אני בת 54 מלבד זה בריאה ושמנה.

שלום אורנה כפי שאת בודאי מבינה הפורום כאן עוסק בענין הומיאופתיה, שזו דרך אלטרנטיבית לרפואה ה"רגילה", לכן לא ברור לי אם פנית למקום הנכון. להבנתי, כרופאה, כדאי לך לבדק עם רופא המשפחה שלך איך להתקדם בבירור, ובודאי שכדאי לרדת במשקל, כי זה חוסך הרבה צרות במחלות דרכי עכול ובכלל. אם תחשבי שאת רוצה טפול ברפואה אלטרנטיבית את מוזמנת לנסות. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים