שמן למניעת סימני מתיחה בהריון הבטוח לשימוש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

12/09/2014 | 00:31 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בהריון תאומים ורכשתי את שמן WELEDA למניעת סימני מתיחה אחרי חיפוש מתיש אחר שמן הריון שאינו מכיל ויטמין A, הידוע כמזיק לעוברים. לצערי, גיליתי לאחר תקופת שימוש בשמן, שה-wheat germ oil שהוא מכיל עשיר בויטמין A. האם את ממליצה להפסיק את השימוש? והאם ידוע לך על איזה שהוא שמן מונע סימני מתיחה שאינו מכיל חומרים אסורים בהריון? תודה רבה מראש!

עד כמה שידוע לי שמן WELEDA מומלץ למרוח למניעת סטריות,את לא מתבלבלת עם רייטין A?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס