סימני הרזייה והשמנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

16/06/2014 | 10:47 | מאת: הודיה

היי אני בת 17 . בגיל 14 עליתי הרבה במשקל ואז התחלתי לעשות דיאטה ומאז אני כל היום בדיאטות כי אני לא מצליחה לשמור . הדיאטות גרמו לי לסימני הרזייה/השמנה בירכיים ובישבן, איך אני יכולה לטפל בזה? אני יודעת שקרמים לא עוזרים, טיפולי לייזר יעזור? אם אני יחטב את הגוף הסימנים קצת יעלמו?

שלום הודיה. "סימני מתיחה" בעור הנגרמים בדרך כלל ממתיחת העור וכיווצו כתוצאה מהשמנה והרזיה קיצוניים או הריון הנם קשים מאוד לטיפול. ישנן טכנולוגיות מסויימות היכולות לטפל או לטשטש מעט את התופעה, אך זה תלוי מאוד בשלב ובזמן שעבר מאז הופעתן. סימנים חדשים, אשר צבעם עדיין אדמדם, ניתנים לטיפול בשלוש דרכים: 1. מכשיר שמשתמש בטכנולוגיית לייזר המיועדת למטרה זו. 2. על ידי מכשיר הנקרא "JET PEEL". 3. טיפול מזותרפיה שחודר אל העור, פוצע אותו ועל ידי כך גורם לו להתחדשות ומטפל ברקמות פגומות. אין באפשרותי לענות לך תשובה מקצועית מבלי לראות אותך ולהבין באיזה שלב נמצאים "סימני המתיחה" ולכן את מוזמנת אלינו לקליניקה, על מנת שאוכל לאבחן את המצב ולהמליץ לך על שיטת הטיפול האפקטיבית ביותר עבורך. חשוב לי לציין שאותם קרמים עליהם את שואלת, ברוב המקרים אינם אפקטיביים לצערנו וגם אם כן, זה כרוך בטיפול ממושך ובהוצאה כלכלית גבוהה. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס