סימני מתיחה חדשים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/06/2013 | 05:07 | מאת: עינת

יש לי שאלה. הופיעו לי סימני מתיחה חדשים אדומים על העור כי שמנתי. איך אני מעלימה אותם??? אם אני אוריד מהר במשקל זה לא יתפתח יותר ממה שזה כבר??

הי עינת. סימני מתיחה, בשלב הראשון שלהם, עדיין ניתנים לטיפול. כל עוד הצבע שלהם אדום/ורוד ניתן לטפל בהם בצורות שונות כגון קרמים/שמנים מיוחדים או טיפול מכני חזק יותר. כאשר צבעם הופך ללבן, זהו כבר שלב מאוחר יותר בו הטיפול הרבה יותר בעייתי. את מוזמנת לבוא אלינו לאספאידה לקבלת יעוץ והמלצה לטיפול, או לפנות לכל רופא/קליניקה אחרים העוסקים בבעיה. בהצלחה. דרך אגב- כל פעולה של הרזייה/השמנה אכן גורמת להם להופיע יותר. הסימנים הם תוצאה של שינוי במתיחות העור.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס