חוסר איזון הורמונלי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

03/04/2008 | 14:00 | מאת: אדוה

שלום. אני סובלת מחוסר איזון הורמונלי כבר שנים דבר הגורם לפצעים איומים בעיקר בחלק התחתון של פני. אני מטופלת שנים וגם יש לי קוסמטיקאית אהובה ונפלאה שמכירה אותי ואת הפצעים שלי במצבים הקשים ביותר... עכשיו אני חמישה חודשים אחרי לידה והמצב חמור במיוחד. אני לא יכולה לקחת הורמונים מאזנים כי אני מניקה והטיפולים הקוסמטים עוזרים רק במאט ונראה שאני לא מפסיקה "לפרוח". מצב קשה אשמח לעצה

אדווה שלום, הבעיה מוכרת ומסובכת.יש לאחרונה דרך הומופאטית לאיזון הורמונלי וכן טיפולים מיוחדים באקנה דרך ההומפטיה. בנוסף המכשיר פוטו רגויביניישן(ppx( הוכח כיעיל לטיפול בפצעים.מקווה שתמצאי מזור. תדווחי לי בבקשה. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס