הזעה במפשעה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

31/07/2015 | 22:39 | מאת: יגאל

היי. הייתי שמח לדעת האם ניתן למנוע בדרך כלשהי הזעה באזור המפשעות? ללא ניתוח או הזרקות כמובן? ראיתי משאלות של אחרים כי משתמשים באנדרוהיל פורטה. האם יש אזור ספציפי שהבלוטות נמצאות שם? אודה להתייחסות. תודה

יגאל שלום, הדרך הבטוחה ביותר לפתרון הזעת יתר במפשעה היא כמובן הזרקות מקומיות של בוטוקס. מכיוון שאינך מעוניין בהזרקות, ניתן למרוח אנהידרול פורטה על האזור שממנו אתה מזיע. חשוב למרוח בזהירות ולא מדי יום, וכמובן להפסיק את השימוש במידה והעור נהיה אדום או מגורה. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר