הזעת יתר?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

04/07/2015 | 14:29 | מאת: אייל

ד"ר וידר שלום, אני סובל מבעיה של ריח רע בבית השחי, אך ללא יתר התסמינים של הזעת יתר. כמעט אף פעם אין רטיבות של ממש אך הריח חריף ומופיע גם בחורף וגם בקיץ. שאלתי היא, בהתחשב בכך שאני סובל מהריח בלבד ולא מרטיבות, האם עליי לחפש את אותם הפטרונות שמוצעים להזעת יתר באופן כללי או שיש עדיפות לדברים מסויימים? הופנתי לטיפולי בוטוקס אך אני חושש מאוד מעצם הרעיון של הזרקת רעל לגוף, ומעדיף למצוא דרך פשוטה יותר לטפל בבעיה.

אייל שלום, קיים פתרון להזעת יתר בבתי השחי בשם miraDry, אשר במקביל לכך שמטפל בבלוטות הזיעה גם מטפל בבלוטות הריח ופותר את הבעיה. מוזמן לקרוא קצת: http://www.o-r.co.il/lp/miradry/?gclid=CMb434K9w8YCFSQXwwodZlMCbg בברכה, ד"ר צחי וידר

25/07/2015 | 19:02 | מאת: ברברה

עברתי את הטיפול בארצות הברית וכל טיפול היה סיוט של ממש !!! והרופא אמר לי שלא ידוע איך זה משפיע אחרי שנה ,,,,,

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר