שימוש במשחה אנהידרול פורטה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

02/07/2015 | 13:25 | מאת: אלי

שלום רב אני מזיע בכל הגוף באופן מוגבר ומטריד. זה קשור למתח רב, משקל גוף (שוקל 90 גובה 187 כשפני 6 שנים שקלתי 80) וגם נטיית ילדות להזעת יתר בגוף במיוחד בכפות ידיים ורגליים. לפני שבועיים שמתי את המשחה על כפות הידיים 2 לילות רצוף ומאז אני לא מזיע בהן אך מזיע יותר בגב, בבטן ובחזה. ממש בריכה נהיה שם. אתמול שמתי את המשחה על הגב ובבטן והחזה- כמות ההזעה בהן פחתה. שאלתי היא אם מותר לשים על אזורים אלו את המשחה ?? (שמיועדת בעיקרון לבית שחי כפות ידיים ורגליים)

אלי שלום, ברמת העיקרון ניתן להשתמש בתכשיר גם באזורים שציינת, אך יש לשים לב כי התכשיר מכיל ריכוז גבוה של אלומיניום, אשר בכמויות גבוהות (במיוחד כאשר מורחים על שטחים רחבים) יכול להיות מזיק לגוף. בברכה, ד"ר צחי וידר

07/07/2015 | 10:49 | מאת: אלי

בשל שימוש בכפות ידיים יש לי יובש. האם אפשר לשים קרם לחות לידיים? זה לא יפגע ביעילות הטיפול באנהידרול?

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר