הזעת יתר בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

13/06/2015 | 18:58 | מאת: דני

שלום דר אני סובל מהזעת יתר בפנים וסומק פלאשינג לא רצוי בכל מקום וכל מצב האם אתה ממליץ לי על טיפול כלשהוא שיכול לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת שאני חווה יום יום ? האם בוטוקס פותר הבעיה במקרה של תסמונת פסיכוסומטית ומה העלויות של בוטוקוס לכל אזור הפנים ? אם המרפאה שלך עובדת עם ביטוחים משלימים של קופת חולים מאוחדת או ביטוחים אחרים של חברות ביטוח . תודה

דני שלום, הטיפול בבוטוקס להזעת יתר בפנים הינו יעיל מאוד להזעה, אך אינו משפיע על הסמקה. עלות ההזרקה לפנים נעה בין 2500-6000 ש"ח בהתאם לאזורים המוזרקים. אנו עובדים עם כל חברות הביטוח בארץ (אך לא עם קופות חולים). בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר