בוטוקס

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

11/05/2015 | 22:46 | מאת: ננה

דר וידר היקר בבקשה אמור נא את המקומות המועדים לפורענות (צניחת עפעף לא עלינו טפו טפו טפו) שבהם אסור להזריק בוטוקס רופא אחד אמר מצח רופא אחר אמר בצידי העיניים רופא אחר רמר מעל הגבה. אנא אם תוכל לדייק ולהרגיע את חרדותיי בנושא כדי שאוכל סוף סוף להזריק בוטוקס . תודה רבה לך אולי רק אוסיף מהם האזורים המסוכנים? תודה ענקית על תשובתך המקצועית

ננה שלום, בכל האזורים שציינת מותר להזריק בוטוקס, אך ישנה חשיבות למיקום ההזרקה המדויק באזורים האלו. כאשר מטופלים אצל רופא מומחה ומנוסה אין ממה לחשוש. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר