אפקטיביות טיפול בוטוקס להזעת מצח

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

20/04/2015 | 08:21 | מאת: אורי

שלום רב, אני בן 43, וסובל מהשעה מרובה , בעיקר בזמן פעילות ספורטיבית לפני שבועיים עברתי טיפול בוטוקס באזור המצח אצל רופאה מורשה. הטיפול נועד להקטין/ למנוע הזעה באזור המצח . אני מתאמן בחדר כושר כשעתיים ביום , 5-6 בשבוע. אימון אירובי עצים ( דופק 150) לא שמתי לב להקלה בהזעה בזמן האימון באזור המצח . האם יתכן שהחומר נשטף בזיעה ? מה עלי לעשות? תודה ראש על תשובתך?

אורי שלום, בוטוקס אינו יכול להישטף בזיעה. ייתכן ומינוני ההזרקה היו נמוכים מדי, מומלץ לפנות לרופאה המטפלת ולהיוועץ בה. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר