חייבת עזרה !!!

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

01/09/2014 | 15:02 | מאת: שירי

מגיל צעיר אני סובלת מהזעת יתר בבית שחי, זוכרת את עצמי בגיל 10 בוכה כל בוקר, עכשיו אני בת 15 והתחלתי להשתמש באנדריהול פורטה, התחלתי בחוטרף וזה עבד מעולה, אבל עכשיו קיץ ושמתי לב שככל שאני יותר משתמשת באנדריהול פורטה בבית שחי ככה אני מתחילה להזיע במקומות אחרים, הפסקתי את השימוש אבל עכשיו זה ממש נורא !!! אני מטפטפת ברמות אחרות, ממש טיפות שנוזלות נון סטופ וסימנים על חולצות בכל הגב, בחזה, בבטן, בכל הפנים, בעורף ברמות שהשיער שלי כבר רטוב, מתחת לישן מאחורי הברכיים, אני כבר לא יכולה ללבוש נעליים סגורות כי נהיה לי פי 10 חם יותר איתן. מה ז קורה??? יש דרך לעצור את זה??? זה ממש נורא אני בוכה כל יום אני לא יוצאת מהבית כל הקיץ רק מהבושה. אני חייבת עזרה

שירי שלום, במידה ומדובר בהזעה כללית בכל חלקי הגוף, מומלץ לפנות לרופא ולבצע בדיקות דם כלליות ובדיקות הורמונליות. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר