טיפול בהזעת יתר ע"י מינון נמוך של viapax

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

05/08/2014 | 15:19 | מאת: רלי

שלום,ידוע לי שאחת מתופעות הלוואי של viapax (תרופה לטיפול בדיכאון) היא הקטנת ההזעה. האם ניתן להשתמש לטיפול בהזעת יתר קשה, ואם כן באיזה מינון ? תודה.

רלי שלום, ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל שלך. בברכה, ד"ר צחי וידר

14/08/2014 | 14:44 | מאת: גל

עדיף לשמוע מה הרופא אומר קודם... אם זה משהו שממש מציק לך אתה יכול לקחת כמוסות של סולגאר, יש להם תמצית עלי מרווה שעזורים לטפל בבעיה הזאת של הזעת יתר, גם קשה..אבל שוב , דבר עם רופא לפני הכל. תרגיש טוב

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר