שאלה בנוגע להזעה מפצה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

03/08/2014 | 15:19 | מאת: גדי

ד"ר וידר האם ידוע לך על איזה שהוא טיפול לבעיית ההזעה מפצה לאחר ניתוח סימפטקטומיה אנדוסקופית לכירתת העצב. ההזעה היא במרבית חלקי הגוף שהבעייתים ביותר הם החזה, הבטן והגב. בוטוקוס לא ריאלי במצבי, כי אלו שטחי גוף נרחבים. וסתם לדעת האם ידוע לך על טיפול כלשהוא שניתן להשיג לבעיה אפילו בחו"ל, סתם שנדע אם יש תקווה.

גדי שלום, טיפול באזורים הנ"ל כוללים או הזרקות בוטוקס, או מריחת תכשירים ללא מרשם. בהצלחה, ד"ר וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר