הזעת יתר בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

30/07/2014 | 13:09 | מאת: ליאת

שלום ד"ר וידר אני שוקלת טיפול בוטוקס להזעת יתר בכפות ידיים , האם MIRADRY היא רק לבית השחי או מתאימה גם לכפות ידיים ?

ליאת שלום, הטיפול ב-miraDry מתאים לבתי השחי בלבד. לכפות הידיים קיימות אופציות טיפוליות אחרות שאפשר לבחון: הזרקות בוטוקס, מכשיר דריוניק. בברכה, ד"ר צחי וידר

05/01/2016 | 14:48 | מאת: ניצה כהן

היי רציתי לדעת מהו אופן השימוש במכשיר הדריוניק , כלומר כמה פעמים ביום אצטרך להשתמש בו כאשר ארכוש אותו ? הבנתי שבהתחלה צריך פעמיים ביום כל יום ובהמשך פחות ..

31/07/2014 | 10:39 | מאת: עידו

אני סובל גם כן מהבעיה, וכעת בוחן את כלל האפשרויות, כולל אלו שהד"ר הציע כאן. מישהו הציעו לי גם לבדוק תוסף של עלי מרווה (הבנתי שיש לסולגאר) שיכול להפחית לי את הבעיה, אבל עדיין לא ניסיתי.

04/08/2014 | 14:51 | מאת: שמשית

אני התנסיתי בתוסף זה ולא הרגשתי שינוי מהותי. לקחתי אותו חודש ולא ראיתי שיפור למרות שבתאוריה עלי המרווה באמת אמורים לתת אפקט מייבש. אולי עליך זה כן יעבוד, אני התאכזבתי

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר