עמק עירון 5 כ-ס

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

16/06/2014 | 13:39 | מאת: נוחם

לכל מנותחי "שרוול" או לכל המבינים או עוסקים בנושא, שלום, עברתי ניתוח בריאטרי - שרוול והחל מיום השני אחרי הניתוח יש לי דליפה. אני מסתובב עם נקז 3 חודשים מיום הניתוח. כמות ההפרשה 20 מ"ג. בביקורים אצל המנתיח משך את צינורית הנקז החוצה עד למקסימום, אבל ההפרשה ממשיכה. מי עבר תהליך דומה? מה בהמשך? כמה זמן עד לסגירה של הדליפה? מה יהיה עם מוצאים את צינורית הנקז? יהיה ניתוח נוסף? נשארים בחיים אוגם מתים מזה? אשמח לקבל התיחסויות ישראל

נוחם שלום, לדעתי ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון. רפואה שלמה ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר