טיפולי בוטוקס להזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

05/05/2014 | 03:45 | מאת: אור

שלום, האם בחברות הביטוח קיים כיסוי לטיפול בבוטוקס להזעת יתר? האם בחברות הביטוח בוטוקוס ו/או Miradry להזעת יתר נחשב לטיפול מחליף ניתוח של סימפטקטומיה אנדוסקופית (ETS) ? מהי עלותו הממוצעת של ניתוח ETS באופן פרטי (שלא דרך הקופה)?

אור שלום, למיטב ידיעתי טיפולי בוטוקס בהזעת יתר אכן מוכרים בחברות הביטוח כטיפולים מחליפים ניתוח. לגבי עלויות ניתוח באופן פרטי, ממליץ לברר אצל המנתחים הרלוונטיים. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר