הזעת יתר - מעבר ההזעה לאיזור אחר בגוף ?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

09/02/2013 | 15:00 | מאת: אורן

שלום, יש לי בעיית הזעת יתר בכפות ידיים ורגליים ובית השחי. האם פתרון הבעיה במקומות אלה, מעביר את ההזעה לאיזור אחר בלתי ידוע בגוף ? או ההזעה נעלמת כליל ולא תעבור למקום אחר בגוף ? תודה!

אורן שלום, ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים צפוי לגרום ל"הזעה מפצה", כלומר להזעה באזורי גוף שלא הזיעו קודם לכן. הטיפולים בבתי השחי וגם הטיפולים בכפות הידיים והרגליים שאינם ניתוחיים - לא צפוי שיגרמו לתופעות אלו. בברכה, ד"ר צחי וידר

10/02/2013 | 19:07 | מאת: אורן

מה דרך הטיפול שאינה ניתוח ?? תודה על המענה.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר