כמה שאלות לד"ר וידר..

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

05/01/2009 | 13:51 | מאת: שירי

שלום ד"ר . רציתי לשאול : 1) האם אתה ממליץ על שימוש באנהידרול פורטה (לבית שחי/כפות הידיים)? 2) הזרקות הבוטוקס לבית השחי,מתבצעות יחסית כמעט ממש על שטח פני העור, האם ניתן ליצור מהחומר סוג של משחה/קרם ופשוט להשתמש בו בצורה כזו? 3) לאחר ניתוח של שאיבת בלוטות זיעה, האם לא נוצר מצב שבו גוף האדם בונה מחדש את התאים/ העצבים שגורדו? לתשובתך אודה .

שלום שירי, אנהידרול פורטה מומלץ לשימוש בכפות הידיים ובתי השחי, טיפול זה פשוט אולם למרבית המטופלים יעילותו אינה מספקת. אין כיום תכשיר מבוסס בוטוקס שיכול לחדור לעור. לאחר ניתוח בלוטות הזיעה המחשבה היא שבלוטות הזיעה שהוסרו לא יחזרו לתפקד אולם המידע לגבי טיפול זה מוגבל ואין מחקר ארוך טווח שיאשר זאת. בברכה דר' וידר

06/01/2009 | 12:15 | מאת: שירי

שלום ד"ר,תודה על תשובתך (המהירה והכנה). עלה בדעתי.. שהבוטוקס שנמצא בתוך המזרק הוא במצב צבירה ג'ל/נוזל.. ייתכן שאפשר למרוח אותו,במקום להזריק? (אולי תוכל לבצע ניסוי קטן בנושא ולבדוק אם ההשפעה והתוצאה הסופית היא אכן דומה..) ואם זה אכן יוכיח את עצמו,אתה תוכל להיות החלוץ שישווק להמונים 'תכשיר' מצויין :-), מבחינתך, לא יגרם הפסד כספי מאחר ותכשיר זה יהיה יקר והשפעתו, כמו ההזרקות, זמנית... מבחינה מעשית,המריחה תכסה יותר משטח הפנים של העור מאשר הזריקה (שהיא נקודתית), והכאב/אי הנוחות שבתהליך יצטמצם לאפס.. מה אתה חושב :-) ?

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר