הזרקת חומצה הילרונית

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

17/08/2008 | 17:58 | מאת: אנונימית

לפני כחודש הוזרקה לי חומצה הילרונית. מאז עובר עלי סיוט אחד גדול!!! תוך מספר שעות התנפחו לי כל הפנים ובעיקר השפה העליונה. נוצרו לי גושים בשפה ובלחי ימין מלווים בכאבים. הגוש בלחי נוקז אך חזר לגודלו הקודם אני מטופלת מזה 3 ימים באוגמנטין אך הרופא טוען שמדובר במקרה נדיר ואין לו פתרון אלא לחכות לספיגה. אציין כי הנפיחות מלווה בכאבים. האם נתקלת בתופעה והאם יש פתרון כלשהו. אציין כי אני נמנעת מלצאת מהבית בגלל המראה הנוראי! שלא לדבר על כך שהקמטים נותרו במקומם!!!

שלום אכן מקרה נדיר, אשמח ליעץ אישית. אם תרצי צרי קשר 1700700723 בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר