סרטן הלבלב - כימותרפיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי סרטן המעי הגס

02/03/2013 | 16:51 | מאת: רוני

בעלי לאחר ניתוח וויפל לפני 5 חודשים , מזה כ-3 חודשים עושה טיפולים כימותרפיים בג'מזר נמצא כעת בסדרה הרביעית (טיפול ראשון מתוך 6 סדרות.מרקרים בתחילת הטיפול (בדצמבר 12) היה 16.80 - AEA-1.3 , CA-19.9 היום (סוף בפבואר) 36,10 - AEA - 2 , CA-19.9 IRON-BLOOD היה ב-21.1.13 29 היום 31 (לאחר עירוי לוריד של ברזל 200 TRANSFERRIN-BLOOD 208 - 157 10.6 - 13.6 TRANSFERRIN-BLOOD SAFURATION 598 - 354.90 FERRITIN-BIOOD האם הערכים נורמליים בהתחשב בג'מזר שהוא מקבל

לקריאה נוספת והעמקה

אין קשר בין בדיקות הדם והג'מזר. יש להמשיך חעקוב אחר הבדיקות, בכל מקרה.

מנהל פורום ניתוחי סרטן המעי הגס