ילד שחולה המון

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/11/2001 | 15:50 | מאת: רחלי

שלום רב ! ילדי בן השנתיים סובל המון מהאוזניים - הוא רק מסיים טיפול באנטיביוטיקה וכעבור שבוע -שבועיים שוב פעם חוזרת דלקת האזניים. לפני חודש הרופא נתן לו טיפול מונע של אנטיביוטיקה כל יום 5 CC . והנה היום הוא שוב חולה בדלקת אזניים + דלקת ריאות. ברצוני לציין שאני מנסה כמה שיותר לשמור עליו (מקלחת עם אטמים, משתדלת לא להוציא אותו החוצה כשקר וכו.) אשמח אם תעזרו לי בנושא אני ממש מיואשת ומרחמת עליו. תודה מראש רחל

רחל יקרה, אנא הפני את השאלה לפורום של רופאי הילדים. בטעות שלחת אותה אלי, בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים